Schoolhandbaltoernooi

Teleurgesteld maar realistisch hebben wij besloten om het schoolhandbaltoernooi niet door te laten gaan. I.v.m. het aantal mensen wat normaal gesproken bij deze dag aanwezig is, is te groot om met de huidige maatregelen te organiseren. Wellicht is het mogelijk om dit op een ander tijdstip dan het gebruikelijke te organiseren.

Het bestuur van SVRijnstreek

Toegang en nieuwe maatregelen

“Beste handballers, teambegeleiders & ouder(s) van handballers die bij SV Rijnstreek komen handballen,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die gisteren zijn aangekondigd en per vanavond (13 november 2021) in gaan sturen wij jullie dit bericht.

Er mogen helaas voorlopige even geen toeschouwers bij de sportwedstrijden zijn.

Komende wedstrijden zullen wij dan ook enkel spelers en de begeleiding van het team (maximaal 2 begeleiders per team) toe laten tot onze zaal/hal.

De tribunes zijn gesloten en de kantine is ook beperkt geopend, enkel voor spelers en teambegeleiding (en niet voor toeschouwers/rij-ouders).

Spelers vanaf 18 jaar zullen bij toegang tot de zaal/kleedkamers een geldige QR-code moeten kunnen laten zien. Teambegeleiders zijn uitgezonderd van deze verplichting.

Om drukte in en om de zaal te voorkomen, vragen we jullie maximaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.

Natuurlijk hopen wij, net als de rest van Nederland, dat dit spoedig weer anders is en we weer als vanouds kunnen handballen met publiek.

Voor nu hopen we op jullie begrip en medewerking.

Dankjewel!