Corona en contributie

En dan ligt de competitie en vereniging ineens stil. Geen trainingen en geen competitie! Het lijkt er helaas op dat alles stil ligt tot in ieder geval 1 juni aanstaande.

We hopen uiteraard dat we weer met ze allen snel kunnen sporten, we zijn ook al druk bezig met de teams voor het volgende seizoen.

Dat is vervelend: niet alleen sportief en sociaal gezien, maar ook financieel. Hoe houden we het hoofd boven water als vereniging?

Want de vaste kosten lopen gewoon door. Denk hierbij aan huur van de zaal en velden, afdracht aan het NHV etc. Daarnaast zijn de kantine-inkomsten tot nul gereduceerd. En dat slaat een gat in de begroting. We moeten kortom alle financiële zeilen bijzetten om de komende periode door te komen.

Natuurlijk hopen we dat de belangrijke groep van sponsoren ons financieel blijft steunen. Ook onze sponsoren beleven een moeilijke tijd, dus dank daarvoor.

Maar ook jij hebt, samen met alle andere SVRijnstreek leden, een heel belangrijke rol om de vereniging draaiende te houden. Aan jou als lid hebben we een dringend verzoek: blijf je contributie voldoen! Wij kunnen onze vereniging in deze moeilijke tijd alleen laten bestaan met jouw steun!

Hopelijk kunnen we weer snel met zijn allen samen sporten en bijkletsen tijdens de trainingen en wedstrijden.

Mocht dit echter voor jou toch tot onoverkomelijke problemen leiden; stuur dan een mail naar voorzitter@svrijnstreek.nl  om een regeling te bespreken.

Mocht dit over zijn en we de kans krijgen om weer bij elkaar te komen is het wellicht leuk om dit samen onder genot van een drankje te vieren.

Als voltallig bestuur hopen we dat je op deze wijze je betrokkenheid toont met SVRijnstreek.
Alvast onze grote dank daarvoor!