Kleding

Wedstrijdkleding
Als je lid wordt bij SV Rijnstreek hoef je geen clubtenue/kleding aan te schaffen, maar stelt SV Rijnstreek deze ter beschikking. Per team is er een clubtas met wedstrijdkleding die mee genomen wordt naar de wedstrijd, daar krijg iedereen een wedstrijdshirt en -short, welke nadien weer retour gaan in de tas & met 1 van de teamgenoten mee naar huis gaat om gewassen te worden voor de volgende wedstrijd.

Kledingbijdrage
Jaarlijks betaalt elk lid een kleine kledingbijdrage, zodat vermiste en/of kapotte tenues vervangen kunnen worden.

Kledingleverancier
Onze kleding leverancier is Intersport te Alphen aan den Rijn. Je kunt kleding met en zonder logo bestellen. Het is uiteraard wel heel leuk als jij met het clublogo rondloopt!

Hier de link naar de webshop: https://clubs.stanno.com/nl/sv-rijnstreek

Hieronder uitleg m.b.t. bestellingen.

Thuis 

Als je een bestelling plaatst in de Ledenshop, komt deze binnen bij Deventrade BV.

Onder normale omstandigheden levert Deventrade de bestelling binnen 2 werkdagen bij je thuis af, indien de bestelling niet bedrukt hoeft te worden.

Indien je hebt aangegeven dat je bestelling bedrukt dient te worden, stuurt Deventrade BV je bestelling eerst naar de sportspeciaalzaak. Na levering aan de sportspeciaalzaak kan het nog enkele dagen duren voordat je bestelling bedrukt is. De sportspeciaalzaak stuurt je bestelling vervolgens zo snel mogelijk door, nadat deze gereed is.

Bij levering aan huis bepaalt de winkel de verzendkosten. Deze kosten kunnen variƫren, maar worden vooraf in de Ledenshop vermeld en in rekening gebracht.

Afhalen bij sportspeciaalzaak

Wanneer je een bestelling plaatst en wilt afhalen in de sportspeciaalzaak, stuurt Deventrade de bestelde artikelen direct naar de winkel. Onder normale omstandigheden levert Deventrade BV de bestelling binnen 2 werkdagen af. 

Indien je hebt aangegeven dat je bestelling bedrukt dient te worden, kan het na levering van het product bij je sportspeciaalzaak nog enkele dagen duren voordat je bestelling gereed is. Je ontvangt vanzelf bericht van de winkel zodra het zover is.

Het adres van Intersport is: Sint Jorisstraat 11, 2405 CK Alphen aan den Rijn