De trainingen gaan weer beginnen!

Het bestuur heeft samen met de trainers een plan uitgedacht om kinderen tot 12 jaar weer te laten handballen. De trainingen voor de D, E, en F jeugd gaan 8 mei weer starten. De reden dat alleen de trainingen voor deze categorieën weer opstarten, is omdat we eerst willen kijken hoe dit loopt. Als de huidige aanpak goed werkt en iedereen gewend is aan de handelingen breiden we de trainingen uit naar de 13 t/m 18 jarigen vanaf 15 mei.

Om een en ander goed te laten verlopen, dienen we ons aan een protocol te houden.  

Verzoek om ter voorbereiding de informatie en flyers goed door te lezen en na te leven.

Vrijdagavond  8 mei zal voor één keer de D, E, en F getraind worden, hierna gewoon weer op de dinsdagavond.

Vanaf 12 mei zal er worden getraind op de volgende momenten:

D, E en F – teams : dinsdag van 18:30 uur tot 19:30 uur

De C                    : vrijdag van   19:00 uur tot 20:00 uur

Klik hier om het Protocol en de flyer de bekijken.

Als je nog vragen hebt check dan ook de NHV website, hier staat ook veel informatie m.b.t. het Corona virus. https://www.handbal.nl/blog/2020/04/24/protocol-handbal-breedtesport/

Corona en contributie

En dan ligt de competitie en vereniging ineens stil. Geen trainingen en geen competitie! Het lijkt er helaas op dat alles stil ligt tot in ieder geval 1 juni aanstaande.

We hopen uiteraard dat we weer met ze allen snel kunnen sporten, we zijn ook al druk bezig met de teams voor het volgende seizoen.

Dat is vervelend: niet alleen sportief en sociaal gezien, maar ook financieel. Hoe houden we het hoofd boven water als vereniging?

Want de vaste kosten lopen gewoon door. Denk hierbij aan huur van de zaal en velden, afdracht aan het NHV etc. Daarnaast zijn de kantine-inkomsten tot nul gereduceerd. En dat slaat een gat in de begroting. We moeten kortom alle financiële zeilen bijzetten om de komende periode door te komen.

Natuurlijk hopen we dat de belangrijke groep van sponsoren ons financieel blijft steunen. Ook onze sponsoren beleven een moeilijke tijd, dus dank daarvoor.

Maar ook jij hebt, samen met alle andere SVRijnstreek leden, een heel belangrijke rol om de vereniging draaiende te houden. Aan jou als lid hebben we een dringend verzoek: blijf je contributie voldoen! Wij kunnen onze vereniging in deze moeilijke tijd alleen laten bestaan met jouw steun!

Hopelijk kunnen we weer snel met zijn allen samen sporten en bijkletsen tijdens de trainingen en wedstrijden.

Mocht dit echter voor jou toch tot onoverkomelijke problemen leiden; stuur dan een mail naar voorzitter@svrijnstreek.nl  om een regeling te bespreken.

Mocht dit over zijn en we de kans krijgen om weer bij elkaar te komen is het wellicht leuk om dit samen onder genot van een drankje te vieren.

Als voltallig bestuur hopen we dat je op deze wijze je betrokkenheid toont met SVRijnstreek.
Alvast onze grote dank daarvoor!