Lid worden

Bij SV Rijnstreek kunnen we altijd nieuwe leden gebruiken. Van klein tot groot, van jong tot oud. Heb je zin om te handballen in Alphen aan de Rijn? Kom eens kijken naar een wedstrijd of, beter nog, kom gewoon meetrainen.

Ben je dan nog enthousiaster geworden, stuur dan een mailtje naar administratie@svrijnstreek.nl en meld je aan. Je mag drie keer meetrainen alvorens je een beslissing neemt.

Wil je je inschrijven als lid , klik hier om het inschrijfformulier te downloaden of gebruik het onderstaande aanmeldformulier.


  Voorletters en achternaam*

  Roepnaam*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode + woonplaats*

  E-mailadres*


  Wilt u deelnemen aan de handbalcompetitie?

  Was u al eerder lid van een handbalvereniging?*


  Van welke vereniging was u lid?

  Tot wanneer was u daar lid?

  In welk team speelde u?

  Welke klasse speelde het team waarin u speelde?


  Om niet  voor verrassingen komen te staan hierbij een overzicht van een normaal handbalseizoen.

  Een handbalseizoen kent twee seizoen:

  1. Veldseizoen
  2. Zaalseizoen

  Veldseizoen

  Afhankelijk van het begin van het nieuwe schooljaar begint ook SV Rijnstreek weer met de eerste trainingen. Deze trainingen spelen zich buiten af op of bij het beachcomplex. Per team kan het enigszins verschillen maar in de regel trainen we twee keer in de week.

  Al vrij snel hierna begint ook de veldcompetitie. De meeste wedstrijden worden gespeeld in het weekend in de regio Den Haag en Rotterdam. SV Rijnstreek speelt de thuiswedstrijden op zondag op een kunstgrasveld aan de Olympiaweg (terrein korfbalvereniging Tempo) . Dit seizoen loopt halverwege de maand oktober af.

  Het tweede gedeelte van het veldseizoen begint tegen het einde van de maand maart tot en met de tweede week van juni. Ook gaan we in deze periode weer buiten trainen.

  Zaalseizoen

  Het zaalseizoen loopt van eind oktober tot en met begin maart. Gedurende deze  periode trainen de meeste teams in de Limeshal op dinsdag en vrijdagavond. De wedstrijden van de zaalcompetitie worden ook nu in het weekend gespeeld. De thuiswedstrijden spelen zich af in de Limeshal en ook weer op zondag.